Cleanroom

Al sinds de komst van de eerste cleanrooms  voeren wij bij diverse bedrijven de hierin benodigde  drukverschil-, temperatuur- en relatieve- vochtigheidskalibraties uit en zijn wij ons verder gaan verdiepen en ontwikkelen in volledige cleanroomcertificering.

cleanroom

Vertrouwen

Door de jaren heen heeft Calcontrol het cleanroombeleid bij haar opdrachtgevers zien veranderen van streng naar zeer streng en nog strenger. Wij merken ook op dat er steeds meer bewustwording en kennis is over de gevaren van contaminatie. Deze ontwikkeling, de GMP wet in de farmacie en de steeds geavanceerdere micro-electronica zorgt er voor dat wij steeds meer werkzaamheden hebben toebedeeld gekregen bij onze klanten.

Zij weten immers wat ze van ons kunnen verwachten en vertrouwen ons dit toe.

cleanroom_vertrouwen

VCCN

Inmiddels is Calcontrol aangesloten bij de brache-organisatie VCCN en hebben wij het diploma cleanroomtesten en certificeren associate van het VCCN behaald.
Deze kennis en vaardigheden zijn eveneens toepasbaar bij het certificeren van operatiekamers in ziekenhuizen en privéklinieken.

Onze technici zijn allemaal bekend met en intern opgeleid in cleanroomgedragsregels en het uitvoeren van testen binnen de cleanrooms.

cleanroom_vccn

Meer informatie?

Voor meer informatie klik hieronder op ‘neem contact op’.

neem contact op